A Golden Granet megálmodóját és egyben ügyvezető igazgatóját, Kasza Sándort kérdeztük.

Mit kell tudnunk a Golden Granet-ről? Hogy indult el?

Saját élettapasztalat alapján indult el. A környezeti hatások elemzése és az étkezéssel és életvitellel kapcsolatos felfedezések egy bizonyos irányvonalat jelöltek ki, mely szerint a hosszú, egészséges élet alapköve az életmódban és az étkezésben keresendő. Magas rost és vitamin, antioxidás tartalom, ami kiemelten fontos, továbbá figyelni kell a szervezet jeleit és egyes jelek esetén allergén vizsgálatra kell elmenni. A vizsgálatok egy bizonyos minőségi étkezés irányába mutattak, mely illeszkedik a felgyorsult életmódhoz is, azaz gyorsan, finomat, egészségeset. Tartósítószer-, glutén- és adalékmentes termékeket készítünk. Továbbá választható speciális, szénhidrát csökkentett és fehérje növelt termék is palettánkról.

Miért indult ez a magazin?

Szeretnénk erőteljesebben rámutatni arra, hogy mennyire fontos az étkezés a mozgás mellett, hogy a szervezet mely tünetei milyen táplálék allergiára utalhatnak, hogy a megfelelő arányú s minőségű táplálékbevitel hogyan segít az egészség megőrzésében!

Mi az, ami Ön számára a leginkább sajátos a Golden Granet termékekben?

Felgyorsult a világ, egyre több helyen kell helytállni, megfelelni. Mindenki menedzser, akinek feszes időbeosztása van, beszéljünk egy tanulóról, dolgozó anyáról vagy vezetőről. Gyorsan, egyszerűen, finomat szeretnénk enni, a lehető legjobb energiaellátás érdekében. A fejlesztések tárháza kimeríthetetlen, egyelőre húzhatunk egy vonalat, miszerint az első eredményeknek köszönhetően, több finom glutén- és allergén mentes falat lehet az asztalon, perceken belül.

Az interjút készítette: Oláh Zsuzsanna