Előfizetéses csomagok

Az előfizetési dobozainkban minden hónapban glutén- és allergénmentes termékeket szállítunk üzemenktől egészen az ajtódig. Célunk, hogy támogassuk az egészséges életviteledet és hogy az intoleranciában/allergiában érintettek számára lehetőséget biztosítsunk olyan ételek elfogyasztására, amiket imádunk. 

Két konstrukció érhető el.

a.) Változó tartalommal,-„Meglepi” csomagok-, melyek kapcsán megadott súlyú termék kerül szállításra, de a tartalom havonta változik. Webshopunkból, illetve régi és új kedvencekből állítjuk össze a minden hónapra változó MEGLEPI csomagot.

b.) Sztenderd csomagok, melyek kapcsán megadott súlyú termék kerül szállításra, de a tartalom havonta azonos.

Havonta történő szállítással – a leírásban jelölt – megadott súlyú x kg (x kg +/- 5%) glutén és allergénmentes termék kerül postázásra az első megrendelés után pár napra, majd havonta. 

Golden Granet BOX előfizetést negyedéves, féléves, éves időszakokra lehet indítani, a honlap felületén aktuálisan elérhető feltételekkel.

Webshopunkból, illetve régi és új kedvencekből állítjuk össze a minden hónapra változó MEGLEPI csomagot. 

Jó hírünk van számodra! A szállítási költség benne van az árban.

Tudjuk! Mi is izgatottak vagyunk. Becsléseink szerint a megrendelés első szállítása 3-7 napon belül megérkezik. A szállítás tartalmazza a csomag nyomkövetését, melyhez – amint szállításra készen áll a csomag – küldünk egy linket. 

Jelenleg Magyarország teljes területére szállítunk.

Amennyiben egy termék hiányzik, vagy sérült/ törött kérjük lépjen velünk kapcsolatba az  címen és örömmel oldjuk meg a kérését. Kérjük, hogy küldjön egy fényképet is a sérült termékről a folyamat felgyorsítása érdekében, amennyiben lehetséges, még a csomagkivivő személy adataival és a kezében tartott sérült csomaggal. A sérült termék csere jogosultságát a képviselőnk dönti el. A doboz, vagy a csomagolás sérülése esetén nem áll módunkban cserélni, ha a tartalma sértetlen. A készletváltozások miatt az esetleges problémákat 7 napon belül kell bejelenteni. A cserélni kívánt termékeket a következő szállítmányban szállítjuk ki, miután a képviselő megerősítette a cserét. Amennyiben nincs raktár készletünkön a hiányzó termék, jóvá írjuk a számláján. 

Ez sajnos akkor fordulhat elő, ha egy cím hiányos, vagy ha azt hibásan adta meg az ügyfél az oldalán. Ha a dobozt postai hiba miatt küldik vissza nekünk, akkor az újra küldési költség megfizetésére kérjük az ügyfelet. Nem tudjuk újra elküldeni a dobozt, ha nem kapjuk vissza. Azonban, amennyiben a hiba a mi részünkről történt, biztosítjuk abban, hogy miden további költség nélkül új dobozt küldünk, vagy újból kiszállítjuk a dobozt! 

Nem szeretjük a leiratkozásokat! Azonban megkönnyítettünk a lemondást, hogy stressz nélkül próbálhasd ki feliratkozási szolgáltatásunkat. Ha törölni szeretnéd, csak jelentkezz be a PayPal fiókodba kattints a leiratkozás gomra, vagy küldj egy emailt csapatunknak az  címre, hogy mi gondoskodhassunk leiratkozásról. Kérjük mindenképpen töröld előfizetésed legutolsó fizetést követő 15 napon belül, hogy elkerüld az előfizetés megújítását a következő időszakra.  

Az első rendelést követően, azonnal megtörténik az első terhelés. A jövőbeni fizetéseknél minden hónapban ugyanazon a napon terheljük.
Fizetési hibák léphetnek fel, ha a hitelkártya lejárt, vagy egyenlege nem megfelelő. Javasoljuk, hogy érvényes lejáratú hitelkártyát használj!

Igen, a https://www.goldengranet.com/hu/csomagok/ menüpontban, de erre nem vonatkoznak sem kedvezmények, sem ingyenes kiszállítás. Azonban egyszerűen vásárolhatsz egy dobozt, ha feliratkozol, majd amennyiben nem lennél elégedett – meggyőződésünk eddigi vevőink visszajelzései alapján, hogy elégedett leszel- és 15 napon belül lemondod előfizetésed. Így csak egy hónap számlája fog terhelni.  

Kártyaelfogadás

A VISA és a Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron, V Pay kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.
Minden olyan VISA és Mastercard/Maestro kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyák.
Hűségpontokat tartalmazó, kereskedők/szolgáltatók által kibocsátott pontgyűjtő kártyákkal nem lehet interneten fizetni.
Bármilyen olyan co-branded kártyával lehetséges fizetni, mely internetes fizetésre alkalmas MasterCard vagy VISA alapú kártya.

Fizetés folyamata

A vásárló a kereskedő/szolgáltató internetes oldalán a bankkártyás fizetési mód választását követően a fizetést kezdeményezi, melynek eredményeként átkerül a Bank biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára. A fizetéshez szükséges megadni kártyaszámát, lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláíráscsíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot. A tranzakciót Ön indítja el, ettől kezdve a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége-, fedezet-, vásárlási limit kerül ellenőrzésre. Amennyiben a tranzakció folytatásához minden adat megfelel, a fizetendő összeget számlavezető (kártyakibocsátó) bankja zárolja a kártyáján. Az összeg számlán történő terhelése (levonása) számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be. 

Megkülönböztetünk kártya jelenlétével történő (Card Present) és kártya jelenléte nélküli (Card not Present) tranzakciókat. A Card Present tranzakció POS terminál eszköz segítségével történik. A kártya lehúzását és a PIN kód beütését követően a terminál kapcsolatba lép a kártyabirtokos bankjával, az engedélyező központon keresztül, és a kártya típusától, illetve a kártya kibocsátójától függően a VISA vagy MasterCard hálózaton keresztül. Itt megtörténik az érvényesség és fedezetvizsgálat (authorizáció). Az előbbi útvonalon visszafelé haladva a POS terminál (illetve a kereskedő) megkapja a jóváhagyást vagy elutasítást. A vásárló aláírja a bizonylatot. A Card not Present olyan tranzakció, melynek lebonyolításakor a bankkártya fizikailag nincs jelen. Ide tartoznak a levélben, telefonon, illetve az elektronikus úton (internet) lebonyolított tranzakciók, amelyek esetében a vásárló (kártyabirtokos) a tranzakciót biztonságos (256 bites titkosítású) fizetőoldalon bekért kártyaadatok megadásával indítja. A sikeres tranzakcióról Ön kap ún. engedélyszámot, mely megegyezik a papír alapú bizonylaton található számmal. 

A tranzakciót a bank tudomására jutásakor azonnal foglalás (zárolás) követi, hiszen a tényleges terheléshez előbb a hivatalos adatoknak be kell érkezniük, mely néhány napot igénybe vesz és az alatt a vásárolt összeg újra elkölthető lenne. Ezért a foglalással a levásárolt vagy felvett pénzt elkülönítik, foglalás alá teszik. A foglalt összeg hozzátartozik a számlaegyenleghez, azaz jár rá kamat, de még egyszer nem költhető el. A foglalás biztosítja azon tranzakciók visszautasítását, melyre már nincs fedezet, noha a számlaegyenleg erre elvben még lehetőséget nyújtana.

Sikertelen fizetés és teendők

Általában a kártyát kibocsátó bank (tehát ahol az ügyfél a kártyát kapta) által el nem fogadott fizetési megbízás; de bankkártya használat esetében ez lehet olyan okból is, hogy távközlési vagy informatikai hiba miatt az engedélykérés nem jut el a kártyát kibocsátó bankhoz.

Kártya jellegű hiba

 • A kártya nem alkalmas internetes fizetésre.
 • A kártya internetes használata számlavezető bank által tiltott.
 • A kártyahasználat tiltott.
 • A kártyaadatok (kártyaszám, lejárat, aláíráscsíkon szereplő kód) hibásan lettek megadva.
 • A kártya lejárt.

Számla jellegű hiba

 • Nincs fedezet a tranzakció végrehajtásához.
 • A tranzakció összege meghaladja a kártya vásárlási limitét.

Kapcsolati jellegű hiba

 • A tranzakció során valószínűleg megszakadt a vonal. Kérjük, próbálja meg újra.
 • A tranzakció időtúllépés miatt sikertelen volt. Kérjük, próbálja meg újra.

Technikai jellegű hiba

 • Amennyiben a fizetőoldalról nem tért vissza a kereskedő/szolgáltató oldalára, a tranzakció sikertelen.
 • Amennyiben a fizetőoldalról visszatért, de a böngésző „back”, „reload” illetve „refresh” segítségével visszatér a fizetőoldalra, tranzakcióját a rendszer biztonsági okokból automatikusan visszautasítja.  
A tranzakcióról minden esetben generálódik egy tranzakcióazonosító, melyet javaslunk feljegyezni. Amennyiben a fizetési kísérlet során tranzakció banki oldalról visszautasításra kerül, kérjük vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.
A kártyaellenőrzés során a számlavezető (kártyakibocsátó) bank értesíti az összeget beszedő kereskedő (elfogadó) bankjának, hogy a tranzakció elvégezhető-e. Más bank ügyfelének az elfogadó bank nem adhat ki bizalmas információkat, arra csak a kártyabirtokost azonosító banknak van joga.
Ez a jelenség olyan esetben fordulhat elő, ha a kártya ellenőrzése megtörtént a fizetőoldalon, azonban Ön nem tért vissza kereskedő/szolgáltató internetes oldalára. A tranzakció ebben az esetben befejezetlennek, így automatikusan sikertelennek minősül. Ilyen esetben az összeg nem kerül terhelésre kártyáján, a foglalás feloldásra kerül.

Biztonság

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Bank-nak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk a TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program a TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek. 

Teljes mértékben igen. A fizetés folyamata 256-bites titkosított kommunikációs csatornán folyik, így teljesen biztonságos. A tranzakciót követően Ön a kereskedő honlapjára jut vissza, amennyiben a kereskedő oldala nem titkosított, a böngészője figyelmezteti, hogy a titkosított csatornát elhagyta. Ez nem jelent veszélyt a fizetés biztonságát illetően. 

A MasterCard esetében az ún Card Verification Code, a Visa esetében az ún. Card Verification Value egy olyan, a bankkártya mágnescsíkján kódolt numerikus érték, melynek segítségével megállapítható egy kártya valódisága. Az ún. CVC2 kódot, mely az Mastercard/Maestro kártyák hátoldalán található számsor utolsó három számjegyében szerepel, az internetes vásárlások során kell megadni.
A Verified by Visa rendszerben regisztrált Visa kártyabirtokosok jelszót választanak a kártyát kibocsátó banknál, mely segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely védelmet nyújt a Visa kártyák jogosulatlan használata ellen. A CIB Bank elfogadja a Verified by Visa rendszer keretein belül kibocsátott kártyákat.
Mastercard SecureCode rendszerben regisztrált Mastercard/Maestro kártyabirtokosok jelszót választanak a kártyát kibocsátó banknál, mely segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely védelmet nyújt a Mastercard/Maestro kártyák jogosulatlan használata ellen. A CIB Bank elfogadja a Mastercard SecureCode rendszer keretein belül kibocsátott kártyákat.
MasterCard/Maestro kártyák esetén az Ön kártyakibocsátó bankjától esetlegesen kapott egyedi kód. Ha nem kapott ilyet, hagyja üresen a mezőt.