Megtetszett a kihívásunk és szeretnél hozzá csatlakozni? Íme, a mi 5 tippünk, amelyek garantáltan segítenek elindulni a diétában, az új, karcsúbb formád és egy egészségesebb élet felé!

1. Döntsd el, hogy most minden másképp lesz! Minden fejben dől el, így nagyon fontos, hogy a sikerre összpontosíts! Sikeres leszel vagy sikeres leszel?

2. Tűzd ki a pontos célt! Már az elején határozd meg, hogy vállalod-e a tejmentességet is!

3. Leltározz otthon – olvasd át az otthon lévő ételek összetevőit, hogy tudd, mi fér bele a diétádba! Meg fogsz lepődni, hogy mi mindenben van pl. tejpor, joghurtpor, vagy épp búzafehérje…

4. Vásárolj be! Most, hogy már tudod mit fogsz enni, szerezd be a megfelelő alternatívákat! A kihívás ideje alatt a Golden Granet webáruházában 10 % kedvezményt biztosítunk a KIHIVAS kuponkóddal!

5. Olvasgass recepteket! Készülj fel a diétád idejére! Keresd meg kedvenceid gluténmentes verzióját, hogy legyen miből csemegézned a kihívás ideje alatt!

Ez így már sokkal barátságosabbnak tűnik, ugye? Holnap újabb segítséggel érkezünk, tarts velünk!

 

Fogyj velünk, próbáld ki a gluténmentes diétát, légy Te is a Golden Granet #14napkihivas tagja!

A kihívás ideje alatt sem kell lemondanod a finomságokról: nézz körül a Golden Granet webáruházban, ahol a KIHIVAS kóddal 10% kedvezményt használhatsz fel.

2019. január 31.-ig pedig továbbikedvezményes csomagokkal várunk webáruházunkban, melyek most különleges 14%-os akcióval és ingyenes házhozszállítással érhetőek el.

Minden termékünk tökéletesen illik a kihíváshoz: nem tartalmaznak glutént és finomított cukrot, sőt a feketeövesek számára jó hír, hogy tejet sem! Ráadásul, a termékek többsége csökkentett szénhidráttartalommal rendelkezik, hiszen tudod: mi vigyázunk a vonalaidra!